Почистване

Вие сте тук

Почистване на твърда подова настилка – мрамор, мозайка, гранит, теракот, гранитогрес, балатум и др.;

Услугата се извършва с помощта на еднодискови четкови машини, снабдени със специални падове. В настилката се втрива специален препарат, който почиства в дълбочина даже и фугите. Подсушава се с мощна вакуумна система. Резултати: Постига се дълготраен ефект и се улеснява ежедневното почистване. Настилката е напълно суха, а помещението ухае свежо и приятно.

Почистване на санитарни помещения и обезпрашаване;

Почистване на фаянс. Дезинфекция, почистване на варовикови отлагания, почистване на мивки, тоалетни чинии, бидета, огледала, шкафчета, басейни, измиване на прозорци алуминиеви щори и др. Резултати: Премахват се в дълбочина замърсяванията. Постига се дълготраен ефект и улесняване на ежедневното почистване.

Абонаментно почистване и поддържане на заведения, офиси, хотели;

Ние знаем, че вашите клиенти са най-важни за вас,затова ви предлагаме услугата абонаментно почистване. Тя включва услуги, необходими за поддържане на настилки, тапицерии, прозорци в максимално свеж вид и задържане на амортизацията им. По този начин се повишава нивото на чистота. Извършва се в удобно за вас време, като броят и периодичността са по ваше желание.