Изпиране, химическо чистене и боядисване

Пране на килими, мокети, пътеки и др.;

Първо килимите се перат обилно с вода и препарат, щадящ тъканите, с помощта на еднодискова четкова машина, като целта е да се отстранят упоритите замърсявания и петната. След това се пускат в двутонна механизирана вана (бара) , където се въртят под действието на центробежна сила, създадена от мощна помпа. Последната операция е изплакване, което става в друга вана, където се добавя и омекотител - антистатик. Изпраният килим се поставя в промишлена центрофуга и излиза полусух от там. Окончателното доизсушаване се извършва на простори под специално изградени палатки, защитаващи от неблагоприятни атмосферни условия. Резултати: Възстановява се свежестта на тъканта и се премахват упоритите замърсявания. Килима е напълно сух и ароматизиран.

Пране на одеала, китеници, халища, олекотени юргани и др.;

Китениците се пускат в двутонна механизирана вана (бара), където се въртят под действието на центробежна сила, създадена от мощна помпа. Перилният препарат, който се използва е качествен прах за пране. Следващата операция е изплакване, което става в друга вана, където се добавя и омекотител - антистатик. Изпраните китеници се поставят в промишлена центрофуга, от където излизат полусухи. Окончателното доизсушаване се извършва на простори под специално изградени палатки, защитаващи от неблагоприятни атмосферни условия. Резултати: Възстановява се свежестта на тъканта. Премахват се упоритите замърсявания. Китениците са напълно сухи и ароматизирани.

Изпиране на мокети и килими на място;

Предварително се третират петната. След това настилката се изпира с еднодискова четкова машина с препарат , щадящ цветовете и образуващ защитен слой. Следва изплакване и подсушаване, което се извършва с мощна екстракторна машина. Резултат: Настилката е чиста, а помещението ухае свежо и приятно.

Пране на холови гарнитури и тапицерии;

Отстраняват се петна в дълбочина от мебели и автомобили посредством екстракторни машини. Тапицерията се пере, изплаква и подсушава . Резултати: Отстраняват се упоритите замърсявания. Тапицерията се освежава, цветовете стават ярки, а влакната защитени.

Химическо чистене, пране и парно гладене,боядисване текстил и кожа

Химическо чистене Рай се намира в гр.Пловдив на бул. Васил Априлов 68 оборудвано е с химически машини, професионални перални, гладачни, манекени и каландри от най висок клас. Служителите в ателието са специалисти с най малко 5 годишен стаж в областа на химическото чистене с високо чувство за отговорност, готови да задоволят и най високите изисквания на своите клиенти. Поръчките се изпълняват индивидуално за всеки клиент. Предлагат се и експресни поъчки за 2 часа. Прането на спално бельо, покривки  става в перални с  различен капацитет като след изсушаване и гладене то е чисто и ухае приятно. Боядисване на кожа и текстил - боядисва се по специална технология изпозват се бои на BUFA Германия като се гарантира дълготрайност и качество. Така ние ви гарантираме, че Вашите облекла ще бъдат почистени по възможно най безопасния и ефективен начин на разумна цена. Всеки клиент на Химическо чистене Рай получава подарък и талон за отстъпка от услугите на Тепавица Рай.